تاریخچه صنایع غذایی بهروز
نمایش برترین رستوران ها کافه ها فست فودها در شهر شما...
کلیک کنید
جهت ثبت رستوران خود در بانک اطلاعات مپ استار ...
کلیک کنید
صنایع غذایی بهروز
شرکت های صنایع غذایی ایران یکی از بهترین و پرطرفدارترین شرکت های تبدیلی هستند که هرساله علاوه بر فروش داخلی مقدار قابل توجهی صادرات و ارز آوری نیز دارند.
به گفته ی یکی از کارآفرینان برتر ایرانی هر محصول غذایی که در ایران تولید می شود بلافاصله به کشورهای همسایه و یا حتی کشورهای پیشرفته ی صنعتی فروخته می شود.
این میزان مشتری خارجی نشان دهنده ی کیفیت بالا و قیمت بسیار مناسب این اقلام برای مصرف کننده ی خارجی می باشد.
البته شایان ذکر است که پتانسیل بالای کشاورزی در ایران سهم بسزایی در این امر دارد.
ایران به علت دارا بودن اقلیم های متفاوت در آن می تواند بهترین و با کیفیت ترین محصولات کشاورزی را در طول سال داشته باشد.
یکی از کارخانه های صنایع تبدیلی کشاورزی در ایران شرکت بهروز است.
این شرکت در سال 1356 توسط بهروز فروتن تاسیس شد.
کارخانه در یکی از مناطق صنعتی واقع در جاده ی کرج قزوین قرار دارد.مساحت کل این مجموعه بالغ بر 2 هکتار می باشد که 5000 متر مربع آن را سالن های تولید به خود اختصاص داده اند.
تولیدات این کارخانه اغلب رب گوجه فرنگی، انواع سس، کنسرها، شور و ترشی ها، انواع مربا و آبلیمو می باشد.
بهروز فروتن از زندگی شخصی تا فراز و نشیب تجارت و کار
بهروز فروتن در سال 1324 در تهران و محله ی امیریه متولد شد.او در خانواده ای نظامی بزرگ شد و پدرش رئیس اداره ی آگاهی بود.
آقای فروتن خیلی زود و در سن 10 سالگی پدر خود را از دست داد اما در طول این ده سال درس هایی از او آموخت که همیشه سر لوحه ی زندگیش قرار گرفت.
او می گوید پدرش با اینکه وضع مالی خوبی داشته اما از آن ها می خواسته است که در ایام تعطیل کار کنند و با محیط کار آشنا شوند.او می گوید که پدر همواره بر این جمله تاکید داشتند که " انسان باید جوهر کار داشته باشد".
پس از فوت پدر، بهروز فروتن مشغول به کارهای مختلف شد و از این طریق هزینه تحصیلش را فراهم می نمود و مقداری از درآمد خود را نیز به مادر برای اندوختن می داده است. اولین شغل رسمی او نیز دبیری بوده است.
او می گوید: « من کارم را از خانه شروع کردم، مواد غذایی تهیه می کردم و به فروشگاهها می دادم ولی خوب آن ها را نمی خریدند. بالاخره تصمیم گرفتم تا خانه ام را بفروشم و با یازده نفر از بستگانم شریک شوم».
فروتن می گوید که جرقه ی شروع کارش از تولید مواد غذایی همچون شله زرد و سالاد الویه از زیر زمین منزلش بوده است او می گوید ایده ی اولیه ی این کار را همسرم پیشنهاد کرد و دوشادوش یکدیگر کار می کردیم و محصولات خانگی را به مغازه دارها می فروختیم.
پس از مدتی تصمیم گرفتیم تا کارگاهی را در این زمینه تاسیس کنیم که برای گرفتن مجوزهای آن سال ها دوندگی کردیم .در آن زمان برند های مطرحی مانند یک و یک ، مهرام و چین چین در بازار بودند و الی ماشا الله برند ها متفرقه .اما مسئولان و اداره ی بهداشت به هیچ وجه زیر بار دادن مجوز نمی رفتند؛ آنقدر دوندگی و برو بیا داشتم تا بالاخره موفق شدم در این جنگ پیروز شوم.
او راز موفقیت خود و عدم نا امیدی اش را اینگونه بیان می کند: من اگر به این موضوع فکر می کردم که رقیبان بسیار زیاد و بزرگ هستند هرگز نمی توانستم سرپا بمانم و جا می زدم، اما به خود می گفتم که گرچه آن ها بزرگ هستنداما من هم می توانم در کنار آن ها کار کنم و بایستم...